Allmänt ღ

– För att det är vår dag hos Babybjörn

        

Babybjörns vagga med det perfekta gunget för en spädis, och barnmatsstolen som är nästa upp på önskelistan. Inte bara snygg utan det kändes direkt att det var mycket tankar bakom den. Allt från den praktiska ihopfällningen till den löstagbara brickan och de facto att Henry satt som en liten kung i den. 

 

      

Lillemor gick igenom de olika bärselarna, man kan säga så mycket som att utvecklingen gått framåt men det var riktigt roligt att se och även höra Björn Jakobson berätta om hur han fick hela idén med Babybjörn och hur Babybjörn kommit till att bli vad det är idag. Vill ni läsa lite om deras historia så kika in här.

 

     

      

Till vänster ser ni Babybjörn One, sedan finns det även Miracle och Active samt den vanligaste Babybjörn Orginal.

     

Utöver en god frukost, glada bloggare och barn samt även såklart den underbara ”Babybjörnligan” så fick vi med oss en maffig goodiebag hem. – Goodiebagens innehåll återkommer jag till, bl.a en jubileumsbok som är så kul att kika i, där får man hänga med redan från starten med allt från skisser till bilder på de första produkterna.

 

Tack Barbara och babybjörn för att vi fick komma på detta, jag har även en viktig notering att komma med sen ang säkerhet och barnvagnar men det får bli ett separat inlägg. 

0 thoughts on “– För att det är vår dag hos Babybjörn

 1. Det var jättetrevligt att träffas och så roligt att jag hittat tillbax till din blogg, nu har jag lagt till dig på Bloglovin så jag inte tappar bort dig igen 🙂

  Kramar

  Fru P

  Svar:
  Världens segaste på att svara på kommentarer haha, jättetrevligt att träffa både dig och lilllkillen och om inte tidigare så ses vi ju på barnmässan sen 🙂 Kram

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s