Allmänt ღ

– För att det är rosa som gäller för fröken M

                        

Mercedes nya skor från Skopunkten där vi var i fredags, inte bästa passformen kanske men hon älskar dem. Vi köpte fyra par skor och det var riktigt svårt att motstå frestelsen att ta ett till par med deras deal som de kör. Det känns som att man rent av förlorar på att inte köpa 3 eller i detta fall då 5 par skor 🙂 Hittade ett par till mig själv, två till Mercedes och sandaler till Leon sen vart det ett besök på Bromma Blocks, kände ett starkt behov av att uppdatera lite i min garderob inför sommaren.  

 

I veckan är det avslutning på förskolan, min bästa vän kommer ner från östersund och en mammaträff är bokad, ser ut att bli en härlig vecka, lite hemliga planer har vi också men innan allt är klart vågar jag inte ropa hej 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s