Allmänt ღ

– För att det förenklar vår vardag

     

Dagen har gått i ett, svärmor åkte efter lunch och jag har skrivit ut en hel drös med bilder. Så himla kul!

Skrivaren är en HP Envy 120 e-all-in-one och bilderna blir precis lika fina som när man framkallar i ”fotobutiken” men det här är snäppet enklare och så har jag bilderna direkt så svärmor kunde få med sig några bilder från gårdagen med sig.

 

Jag skickar trådlöst från min nya (!) HP Slate 7 eller direkt från laptopen som också den är en HP och alltså kompatibel till skrivaren.  Så enkelt och sen rinner tiden iväg som vanligt när man sitter och leker 😉
Jag har så mycket att skriva om den lilla HPfamiljen som bor här och hjälper oss i vår vardag men nu måste jag ut med en liten chihuahua som hotar med att kissa inne om jag inte går NU!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s