Allmänt ღ

– För att det är värt att testa

                       

Klickade hem en FURminator i veckan då det är en bra deal med 55% rabatt på Lets deal just nu, (den minsta storleken kostar nu 225:- istället för 498:- ) Furminatorn ska enligt rykten vara helt grym och sägs kunna reducera pälsfällning med upp till 90%! Vore grymt med en liten hårfällande chitjej här, hon ger ordet långhårig chihuahua en annan innebörd haha.  

Vi ska iväg till djuraffären idag, fylla frysen med färskfoder och titta ut en bra sele åt Greta. Helst av allt vill jag ha en snygg Puppia sele men hon växer än så det kanske inte är sådär jättesmart att lägga mycket pengar på. Har fått en massa bra tips på olika webshoppar och har klickat hem en del kul som jag får visa senare 🙂

 

0 thoughts on “– För att det är värt att testa

  1. Furminatorn har en förmåga av att förstöra pälsen på hunden.. Och att riva upp sår i huden, även om man är försiktig.. Det är mycket bättre att använda ett schampoo lämpat för fällning.. Kolla in Esprees simple shed shampo… 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s