Allmänt ღ

– För att det är en prisvärd surfplatta

      

      

Jag fick hem surfplattan HP Slate 7under förra veckan, har inte hunnit skriva så mycket om den än. Detta var min vinst hos HP då jag designade tröjor till barnen med B1, B2 och B3 (genom Fresh paint appen). Den är helt ny på marknaden och har beatsaudio som är precis vad det låter som, ett grymt ljud! Perfekt storlek att hålla i handen och kommer att bli perfekt för barnen att spela och titta på film med. Själv jobbar jag på att fylla den med musik, filmer och braiga kom-ihåg-appar. Vill kunna ha den som en liten back-up i väskan så att jag kan blogga lättare även när jag inte har tillgång till laptopen.

 

Kameran är väl inget att hurra för direkt men än så länge har jag bara provat inomhus så för att vara lite mer rättvis så ska jag ta en bild ute i dagsljus också för att få en rättvis bild av kameran. 

 

Hur som helst så är den helt klart prisvärd, tror att den kostar kring 1500? 

Tack Prat Pr och HP!

 

0 thoughts on “– För att det är en prisvärd surfplatta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s