Allmänt ღ

– För att vi tar sommarlov

      

 

Morgonstund har guld i mun, men med två tänder på gång så är det en trött kille vi har här. Varför sova på natten när man kan sova på dagarna? 😉 Jag la ner honom i hans säng säkert 10 gånger innan jag gav upp och flyttade över honom till oss. Även där ska det bökas och då han bara för någon dag sedan föll ned från vår säng så vill jag helst inte ha honom där. Måtte detta gå över fort! Halvdöd och smått förkyld (eller allergisk?) mama idag bestämde att vi fr.om idag tar sommarlov från förskolan och återkommer först i augusti! Igår var vi iväg till Bauhaus och köpte vattenslang och adapter så vi kan fylla barnens pool med varmvatten direkt från duschen så nu är det sommarlov med stort S. 

 

Som ni ser så sitter han prima i nya stolen, i den tidigare ikeastolen vi hade så skulle han inte sitta still en sekund och det är samma rörliga kille i denna som gärna försöker ställa sig upp men här kommer han ingen vart 😉 Han har bra med plats och även Leon får plats i denna utan problem även om det kanske inte ser ut så på bilen, magi! Ett videoinlägg dyker som sagt upp så får ni en bättre bild av den.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s