Allmänt ღ

– Tävla om chansen att ta med hela familjen på sommarlovskryssning!

 Grattis till Nadja Rutström som drog hem vinsten denna gång

& ett stort tack till Birka Cruises!

 


Ni har väl inte missat att Birka har ett spännande sommarlovsprogram?! De söta och charmiga Minionerna Tim & Jerry från filmen Dumma Mej underhåller barnen ombord hela juli t o m 11/8. De ordnar med designstudio där familjer kan designa egna t-shirts, skattjakt, ansiktsmålning, dansbus , karaoke, filmvisning av Dumma Mej 1 och disco m.m.

 

På sol- och pooldäck finner ni glass, grillning och härligt bad och sol oavsett väder. I restaurangerna finns specialkomponerade barnmenyer, kan inte bli mycket bättre om ni frågar våra små. Dumma Mej är en film som rullat många gånger här hemma så att minionerna själva finns på plats är mer än vad de kunnat drömma om.

 

/Kr/Kramkalas med minionerna Tim & Jerry och en liten peak på den specialkomponerade barnmenyn. Mer info och aktiviteter ombord för hela familjen hittar ni här.

 

Nu har ni chansen att vinna en 22timmars sommarlovskryssning med lek och bus dagen lång. Vad ingår då? Jo ALLT;

 

    *Boende i utsideshytt

·         *Kryssningsmeny

·         *Frukost

·         *Lunch

 

·         – För upp till 4 personer, avresa söndag-onsdag på valfritt datum under perioden juli-11 aug i mån av plats.

      

         ”Jag tävlar om sommarlovskryssning för hela familjen på Birka, hos majbebis08.blogg.se tävla här du med!”

 

 För att tävla gör du så här: 

Skriv en kort kommentar över vilka tar du med på kryssningen om du vinner? Kanske bjuder du din systerdotter eller har du egna små som vill åka på vad som kan vara årets höjdjpunkt?

 

-För en extra lott ska du kopiera bilden  ovan + texten och publicera i din blogg alt dela tävlingen på facebook. Se till så att alla länkar fungerar.

 

 

     

TäTävlingen avslutas den 4/7 kl 15:00. I samarbete med Birka.

B.       Psst! Åker ni med Birka i sommar så glöm inte att tagga #birkasommarlov! 

 

 

 

 

0 thoughts on “– Tävla om chansen att ta med hela familjen på sommarlovskryssning!

 1. Vi vill gärna vara med och tävla. Skulle vilja ta med sambon och mina barn på detta äventyr då vi bara har två veckor ihop denna sommaren. Sambon har ett jobb där han inte kan ta ledigt hursomhelst när någon annan blir sjukskriven etc.

  Vi skulle verkligen behöva komma bort- för jag vet att stannar vi hemmvid så blir det ingen avkoppling alls och risken är att jobbet ringer så han får åka dit. Är vi redan borta- och i synnerlighet på en båt- så kan han ju inget göra. Vet att barnen skulle älska att få lite tid för bus och äventyr med deras pappa.

  Gilla

 2. Delat via FB:

  Min lilla son har sett renar, plockat hjortron och haft snoriga vakennätter i skenet av midnattssolen. Han har fäktats med myggor och åkt skoter om vintern, han har åkt träeka med farfar och dragit upp stora gäddor. Han har däremot aldrig varit i en storstad, aldrig sett en stor färja (mer än på TV), aldrig ätit en hotellfrukost eller fått åka båt utan flytväst. Det här vore verkligen en upplevelse som det skulle snackas om lääänge. Mormor som bor i södra Sverige, 130 mil ifrån oss skulle såklart följa med. Vilken familjefest!

  Gilla

 3. Vilken tävling – vilket pris!!!! Skulle passa vår lilla familj perfekt här i sommar – ska ladda inför en rejäl husrenovering i augusti. Med mig tar jag självfallet min fästman och våra underbara hjärtan Hugo&Vilma.

  Delar på FB (Fröken Lundin).

  Håller tummar och tår!!!!!

  Hälsningar,
  Fröken Lundin

  Gilla

 4. Wooow!! Det här skulle jag vilja vinna åt min vän och hennes två döttrar. Yngsta tjejen har mötts av motgångar redan från start och lever med ett handikapp som dock inte hindrar henne från att vara hennes glada sprudlande jag. För hennes mammas, pappas och storasysters skull så skulle det vara jättekul för dom att få göra den här resan där de inte behöver tänka på något annat än att bara njuta.
  Skulle delat på Fb men vill så gärna att det ska bli en överraskning om jag kan få överraska dem med detta, lite avlastning behöver alla föräldrar! Mejlar istället till mina vänner och bifogar det till dig,, tack för en inspirerande blogg

  Gilla

 5. Jag vill åka Birkabåten med min mamma, pappa och lillebror. Det är så roligt på båten och mycket mat och på kvällen går det att titta på film. På dagen brukar jag bada i poolen. Min mamma säger att vi måste spara pengar, men jag vill åka. Håller tummarna

  Gilla

 6. Jag tar med mig familjen på kryssningen om jag vinner. Min lilla kille älskar Dumma mej och börjar yla menomenomeno så fort han ser reklamen. (härmar minionen som är brandbil) Tänk om han skulle få träffa en livs levande gubbe. Magiskt skulle det vara.
  Min 7åring har tjajat på en kryssning sen vi åkte sist, då var han 3år. Så om vi vinner måste vi åka!!!

  Håller tummar och tår att jag kan överraska familjen med detta.

  Delar på min blogg, facebook, instagram och twitter 😉

  🙂

  Gilla

 7. Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig min dotter och mitt kusinsbarn. Han förlorade sin mamma för några månader sen som var min kusin. Han är just nu inne i en känslosam utveckling. Därför vill jag gärna ta med honom på detta så han får tänka på något annat och slippa vara omringad av människor som dagligen sörjer våran älskade kusin/mamma/dotter och vän 😦 och även för att avlösa hans nu ensamstående pappa på 23 år 😦
  Detta skulle vara en super duper överraskning för barnen. Håller verkligen tummarna 🙂

  Gilla

 8. Om jag skulle vinna så skulle jag ta med mig dottern, sambon och min mamma. Varför jag väljer min mamma är för att min morfar/hennes pappa svävar mellan liv och död. Det är min mamma som sköter om honom och mormor just nu och hon behöver få koppla av. Dessutom får ingen av oss vuxna någon semester i år så detta vore perfekt 🙂

  Så nu håller jag tummarna!

  Gilla

 9. Mit livs fina ävenTYRA börjar bli dyra…
  kläder, skor och glass går åt i stora lass.,
  och jag har ju inte direkt pengarna gömda i min madrass,,,

  Gilla

 10. Vem vann???

  Svar:
  Hej Anna! Jag har helt glömt av att annonsera det på bloggen men Nadja Rutström drog hem vinsten denna gång!

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s