Mercedes

– För att vi har tjuvkikat på höstkollektionen

Idag var jag förbi Elodie Details härliga showroom med barnen, det är som en enda stor godisbutik och helt plötsligt slog det mig hur mycket från ED som vi faktiskt har här hemma haha! Jag fick äran att tjuvkika på höstkollektionen som släpps i augusti och jag som inte trott att man skulle kunna slå Apple of My eye printet hade fel. Jag är tokkär och ni kommer garanterat få se Henrys vagn pimpad med Elodie details även under vintern. Iiiih längtar så!

0 thoughts on “– För att vi har tjuvkikat på höstkollektionen

  1. din dotter är sååå söt! men jag undrar vad det är du jobbar med och hur då får råd att köpa alla fina kläder till din dotter/dina söner? jättebra blogg, kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s