Allmänt ღ

– För att det är svårt att sluta när man väl börjat

        

Kidsbrandsstore har superrea på massor med plagg nu, jag som inte behöver mer till barnen har ändå den senaste veckan lyckats samla på mig ännu mer RL, besatt är ett bra ord att beskriva det med 😉 Men reor är roliga. Flera pikéer till pojkarna, sommardräkter till Henry då jag insåg att han visst kunde ha deras plagg i storlek 9 månader och en klänning till Mercedes. Nu är jag klar (hoppas jag haha). Jackan och tishan ovan är iallfall på väg hem. Killarna har varsin likadan jacka som passar nu men denna blir bra mot hösten och då ryms en tjockare tröja under.

 

[Klicka på bilderna för att komma direkt till plaggen]

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s