Allmänt ღ

– För att vi spenderade gårdagen med dinosar!

Ni som följer mig på instagram vet att vi spenderade gårdagen på Parken Zoo, vi var så nyfikna på dinosaurierna och hade en helt underbar dag på parken. På bild ser ni min vackra Leon och en köttäande dino vars namn jag glömde att anteckna men de hade gjort ett bra jobb med klorna som var drygt 40cm långa, ingen man hade velat stöta på i skogen direkt.

Vissa av dinosaurierna ”spottade” och barnen skrek av förtjusning, på plats fanns guider som entusiastiskt berättade mer om djuren vi såg. Alla dinosaurierna rörde på sig och vissa hade även små ungar.

T-rex i fullskala, svårt att förstå hur stora dessa djur var och inte gör bilden den rättvisa heller. Det fanns även en liten dino som barnen kunde få leka och klättra på.

Flamingos! Jag trodde att det var statyer först men nej de var levande i allra högsta grad. Hur de extremt smala pinnarna till ben de har orkar hålla upp kroppen vet jag inte. 

 

I den här muren kunde man sväva fritt 😉

 

Lite glasspaus för att sedan kika på alla djuren. Kängurus, jaguarer, leoparder och min nya favorit den svarta spindelapan var bara några av de djur vi såg. Parken zoo överträffade helt klart förväntningarna! Fina restauranger och en vacker omgivning var ett plus i kanten.

 

Lite shopping till barnen hann vi med också 😉 

Och sista timmen lekte barnen för fulla muggar, en stor ”hoppborg”, ett stall med käpphästar och ridbana, bilbanor mm. Ja det var otroligt barnvänligt och nästan så att man själv ville leka lite där haha. Vi hade en fantastisk dag! 

 

Psst! Det finns en kort film på instagram – Matildamilano

 

 

 

0 thoughts on “– För att vi spenderade gårdagen med dinosar!

  1. Jag älskar parken zoo. Brukar ta med barnen varje ggn vi är i sverige. Vi missade tivolit när vi va där i somras dock, lite trist. Vi träffade på amerikanerna som designat dinosaurierna när vi va där och Josh hade ett långt snack me dom haha. Dom sa att vi kan hyra T-rexen i 1år för 100.000 dollar 😉 haha

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s