Allmänt ღ

– För att det är höstens nyheter hos Elodie Details

     

Ni minns kanske att jag var smått lyrisk efter mitt senaste besök på Elodie Details Showroom för några veckor sedan? Jag fick nämligen se den helt magiska kollektionen inför hösten 2013. Ni gissar helt rätt om ni tror att Henry kommer att vara helkittad med både åkpåse, filt, mössa samt vantar från det härligt duvblå Le Petit Prince.

 

Ca:priset för åkpåsen är 1190kr och den är vattenavvisande, fodrad med mjuk microfleece och pälsimitation, åkpåsen passar de flesta vagnar (av erfarenhet från Elodie details tidigare åkpåsar).

 

Skötväskan har detaljer i  äkta läder, modellen är ovanligt enkel att organisera tack vare dragkedjan som går ner över ena sidan. Medföljer gör straps för att fästa den på vagnen samt en mjuk vadderad skötbädd

 

Mössan kommer i två storlekar (upp till 3 år), vantarna i fyra olika storlekar och filten är en mysig pärlsammetsfilt.

 

     

 

Elodie details överraskar även med härligt Burleska La Baroqe, en åkpåse som inte är den andra lik. Marknadens mest iögonfallande print där skötväskan är lika mycket fashionstatement som en praktisk hjälpreda med alla olika fack. Åkpåsen har underbara detaljer såsom den guldfärgade dragkedjan och fodret av pärlsammet. 

Mössan med den lilla bollen är även den bara för häftig, både mössa och vantar kommer att finnas tillgängliga i fyra olika storlekar upp till 3år.

 

Tack för ännu en helt otrolig kollektion Elodie Details! Ni kommer senare att hitta detta på www.elodiedetails.se, i deras showroom på Östermalm i Stockholm och givetvis följer ni även Elodie details på facebook och instagram under samma namn. 

0 thoughts on “– För att det är höstens nyheter hos Elodie Details

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s