Allmänt ღ

– För att vi är redo för hösten

      

      

Henry provar höstkläder, visst vart han söt! Skorna är dock några storlekar förstora men passar förhoppningsvis mot våren. Vi klippte honom igår, det är ju så himla sött med en massa lockar men i den fasen där det varken är kort eller långt så ser det mest tokigt ut 😉 

 

6 dagar kvar till 1års dagen!! Han kryper riktigt snabbt nu, klättrar överallt och har fortfarande storlek 74 i kläder, jämfört med storebrorsan så är han en mini.

  

 

0 thoughts on “– För att vi är redo för hösten

 1. Hej Matilda!
  Läser ofta din blogg och tycker väldigt mycket om den! Jag är också trebarnsmamma med nästan lika gamla barn som dina. 🙂 Jag har länge funderat på att skaffa en dvärgpudel men det har inte riktigt funnits tid förrän nu. Det känns jättekul att äntligen göra slag i saken men är helt clueless när det kommer till hur "jobbigt" det kan vara med valpar. Har en sexmånaders bebis hemma just nu och om jag får en valp ur kullen som jag önskar kommer jag få hem valpen när min yngsta son är nio månader. Några goda råd? Vad innebär det att ha valp? Har förstått att man kan behöva gå upp på nätterna och kissa den osv. Du får jättejättegärna berätta lite hur det varit för dig och om du har något råd?
  Kramar Emma.

  Svar:
  Åh tack! Så kul att ni bestämt er för en pudel, verkligen en underbar ras! Vi har aldrig gått upp på nätterna för att kissa D och henne fick vi ju från start, att få henne rumsren tog bara några dagar sen fattar de poängen, Smarta hundar det där 😉 Det enda som man ska tänka till lite på är pälsvården, det kräver väldigt mycket av en och kostar även en del. D är en cirkusapa, väldigt lättlärd och framåt och så har jag förstått att de flesta pudlar är 🙂

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s