Allmänt ღ

– Tävla och vinn ett superkit från Elodie Details

      

      

 

Ni som följer Elodie Details på facebook tappade antagligen liksom jag hakan av förtjusning när dessa bilder dök upp. Petit Royal Blue är en fantastiskt fin kollektion i den perfekta blå tonen och ha-begäret har nog aldrig varit så här stort. Hela kollektionen, underbara La Baroque och en massa annat finner ni på hemsidan. Det fantastiska nu är att ni har chans att kamma hem ett superkit med den fina åkpåsen, mössa och vantar till ett värde av 1568kr! 

 

Bor ni i stockholm eller har vägarna förbi så missa inte att besöka Elodie Details Showroom på Sibyllegatan 23, det är som en enda stor godisbutik och du kommer inte vilja gå därifrån 😉 

 

 

      

 

 Jag tävlar om ett set med åkpåse, mössa och vantar från Elodie Details hos Matilda. Tävla här du också!

För att tävla gör du så här: 

 

-Skriv en kommentar att du är med och och tävlar och till vem du vill ha detta fina set till. Kanske har du ett barn som du vill vinna detta åt, en systerdotter eller en liten på G?

 

Alternativa extralotter:

 

– Har du blogg eller facebook? Kopiera bilden & tävlingstexten, publicera detta och se till så att alla länkar fungerar.

 

– Har du instagram? Dela då denna bild (alt ta tävlingsbilden på min ig under MatildaMilano). Följ @elodiedetails och tagga #tävling @matildamilano

 

[tävlingen pågår parallellt på instagram så att alla får en chans att delta)

 

Tävlingen avslutas den 29:e september kl 22.00 

 

Tack till http://www.elodiedetails.se för sponsringen och LYCKA TILL NU!

0 thoughts on “– Tävla och vinn ett superkit från Elodie Details

 1. Är jättegärna med och tävlar 🙂

  Jag skulle behålla detta set själv och ha det till min lilla liten. Har precis börjat att försöka bli av med mammafläsket och tagit mig i kragen för hundrade gången. Kör med barnvagnspromenader men nu börjar det bli riktigt kallt och detta skulle vara perfekt för godingen att mysa ner sig i medan mamma svettas och har sig.

  emma.widman@hotmail.com

  Gilla

 2. Åh, jag tror jag smäller av! 20 minuter innan tävlingen avslutas så ser jag detta. Och du tävlar ut mina drömmars set. Jag har enda sedan Petit Royal Blue-kollektionen kom ut i höstas drömt och hoppats….
  Men när man har en liten plånbok måste annat prioriteras tyvärr (det är inte lika kul att betala räkningar, dock nödvändigt), så fram åker väl den ärvda gamla åkpåsen igen. Här uppe i Norrbotten har vi redan fått minusgrader så det är möss-och vantväder. Jag vet verkligen inte hur jag ska förklara för att du ska förstår hur vansinnigt, sjukt lycklig jag skulle bli över den här vinsten, men om jag säger "fulgråta", så förstår du 🙂 Givetvis vore vinsten till sonen – och nästa år till den lilla som ännu finns i magen 😉

  Delat via FB: https://www.facebook.com/kristina.karlssonfdmagnusson/posts/645676218798561

  Gilla

 3. Åh, det vore finaste presenten när Viggos lilla kusin Thelma fyller 1 år om ett par veckor ! jag vet att åkpåsen står högt på hennes mammas önskelista och det vore såå kul att få fira familjens lilla "prinsessa" med en riktig KANON present !!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s