Allmänt ღ

– För att det är vardagen när den är som bäst

      

Vilken dag vi har haft! Ber om ursäkt för dåliga mobilbilder, jag kommer härefter alltid att packa med mig systemkameran. Det är inte alls lika roligt att fota med mobilen och lägga upp här. Först blev det en tripp till Ikea! Barnen fick leka i lekrummet medan vi gick på jakt efter en lampa till deras rum, hittade dock ingen men en massa annat roligt fick följa med hem.

 

        

Sedan var det snabba puckar iväg till baletten, denna gång åkte vi allihop då vi efter dansen skulle till Attunda brandstation på deras öppet hus. Riktigt roligt där barnen fick åka brandbil i ilfart, sitta i ambulansen, se brandmännen i action och sedan lite fika på det 😉

      

När alla sedan var på så himla gott humör så lyckades jag få iväg dem till Sollentuna C en snabbis också. Dagen kunde inte varit bättre, alla nöjda och nu fick jag lite att pyssla med i barnens rum också. 

 

0 thoughts on “– För att det är vardagen när den är som bäst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s