Allmänt ღ · Barnmode · Mercedes · mode

– För att jakten är över innan den ens startade

      

      
      

       
Förra årets vinterjacka från Zara passar än, ni anar inte hur glad jag är över det – speciellt då jag inte hittat någon liknande för i år. Den har så fina detaljer i guld som jag nu inser att jag inte lyckats fånga på bild, inte heller luvan kom till sin rätt. Den är i vilket fall superstor och fluffig ? På bilden har Mercedes tröja från me&i, jeansleggings från Hennes & mau och vinterns snyggaste boots från Timberland, vill ha skorna till mig själv också så nu väntar jag bara på att de ska komma in i min storlek igen. Mercedes ex fyndade jag till halva priset här men då hade jag tur att få tag i ett par, det ryker snabbt när det är såna kalaspriser.

 

 

 

2 thoughts on “– För att jakten är över innan den ens startade

  1. Superfin!
    Har du tips på vinterjackor till killar? Och övriga vinterkläder också kanske, overall och så? Hade varit kul att läsa om vad Leon ska ha! 🙂
    Tycker det är svårt att hitta snyggt till killar, utbudet är inte alltid så stort.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s