Allmänt ღ

– För att det snart är halloween!

      

Godmorgon tänkte jag nästan säga, virrigt värre här 🙂 
Jag ska ha en halloweenfest i år, helt galet men det ska bli grymt kul! I samarbete med Averie.se har jag därför fått chansen att erbjuda er en rabattkod på 10% som gäller to.m 24/10 – på så sätt så hinner ni få hem kläderna i tid. Ni hittar ett stort utbud maskeradkläder hos Averie.se och dessa tre ovan är mina favoriter och också de jag funderar mellan. Fri frakt såklart och även en del rekvisita såsom brandmanshattar, handskar och skor 😉 

 

Ange rabattkoden: matildamilano i kassan hos Averie.se så får du 10% rabatt på ditt köp!

Nu behöver jag lite hjälp också – Vilken ska jag välja?

Pumadräkten Catwoman Demon

 

 

 

2 thoughts on “– För att det snart är halloween!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s