Allmänt ღ · Barnmode · mode · Shopping ღ

– För att vi har varit ute på shoppingrunda

Fick med mig den här lilla donnan ut på shopping, inget hon säger nej till i första taget. Det spanades på klänning till julafton. Jag är mer inne på maddicken-stuket medan Mercedes vill köra all in på glitter och paljetter. Återstår att se hur det slutar, det viktigaste är ändå att hon är nöjd. 

Vi kikade lite på Polarn o pyrets nya kollektion Cirkus. Tyvär inget som föll mig direkt i smaken, vet inte om det var färgerna eller att allt bara blev väldigt mycket när det matchades ihop med varandra – inte helt omöjligt att något plagg fastnar ändå. Det brukar bli så. Flugorna däremot var söta, kanske kan pojkarna matcha varandra? Man kanske skulle börja samla på flugor, en liten svart låda med flugor i olika färger haha.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s