Allmänt ღ · Barnprylar ღ · mode · Uncategorized

– För att det är den minsta vagnen jag sett

      

Babyzen Yoyo 0+, den minsta liggvagnen på marknaden och nog är den liten allt! Ska man resa en del med en bebis så känns denna helt klart som ett smart alternativ, jag är dock så lång så jag vet inte om det hade sett heltgalet ut om jag kom gåendes med den. Hursom helst så gillar jag Babyzen och skulle absolut kunna tänka mig att införskaffa sulkyn till Henry framöver. 

 

Vad tycker ni om den nya Babyzen Yoyo 0+?

One thought on “– För att det är den minsta vagnen jag sett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s