Allmänt ღ · Event

– För att det var årets snackis för en biltokig kille

      

      

      

Gårdagen spenderades på Friends Arena med Monster Jam! Lekmer är huvudsponsor och vi var bl.a några bloggare som vart ditbjudna med familjerna. Ljudnivån var h.ö.g så hörselkåpor för barnen är ett måste men med dem på så vart allt genast mycket bättre 😉 På förmiddagen var det Pit Party vilket innebar att vi fick möjlighet att vara nere på arenan och kika på de gigantiska truckarna och även träfffa förarna. Det hade tyvärr blivit en allt för lång dag för Leon på plats så vi nöjde oss med att titta på själva showen. 

 

      

                  En förväntansfull bussfärd till showen och sedan en massa hejjande under racen

 

”Djärva wheelies, grus-sprutande donuts, fräck freestyle och full satsning i race”, jag vet inte riktigt vad det betyder då motorsport inte är min forte men det var riktigt kul att se. Leon vart tokig i trucken ”Spiderman” (såklart) men Grave Digger och Max-D impade rejält på herrn som med stora ögon applåderade och hejjade sig igenom showen. Nu gissar jag på att det kommer önskas en hel del i monster truck-anda till jul 😉

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s