Allmänt ღ · Shopping ღ

– För att jag var katt för en dag

               

 

Ni som följer mig på instagram har redan sett denna bild och mitt val av maskeradoutfit till halloween. Leopard-suiten kommer från Averie.se och jag som är så lång oroade mig över att den kanske skulle bli för kort i ärmarna men den satt som en smäck och jag vart toknöjd!  

 

       

Ingen riktig katt utan svans 😉

 

Hade en riktigt lyckad kväll med goda vänner och nu hänger suiten fint i min wic och väntar på nästa tillfälle. Kanske att man får ställa till med en maskeradfest inför 2014 så att jag får chans att använda denna en gång till snart. 

 

 

 

3 thoughts on “– För att jag var katt för en dag

 1. så snygg!
  fascineras alltid utav hur smal du kan va efter 3 barn =) tänk om man hade sån tur 😉

  Svar:
  Men vad gullig du är! Jag kan tyvärr inte åt mig någon ära där då jag aldrig tränat utan förlitat mig helt på generna så t u r är ordet 😉 ses vi på lördag?

  Matilda

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s