Allmänt ღ

– För att det är nya iPad Air

Jag har testat min nya leksak samtidigt som en viss liten dam här hemma pratar non-stop om diverse appar som hon tycker att vi borde ladda ned.  -Är det någon som har tips på appar så hojta till! 

Det är alltså den sprillans nya iPad Air vi införskaffat, M fick en till fars-dag och jag kan ju inte sitta utan då 😉 

Imorgon är det ett spännande event där vi bl.a bjuds på italiensk buffé och sedan åker mot räddningstjänstens utbildningscentral. Där ska vi prova på livet som brandman och möta designern bakom Firephant!

2 thoughts on “– För att det är nya iPad Air

 1. Vi köpte en Ipad som det var meningen att jag skulle ha på jobbet när jag jobba natt men med handen på hjärtat har väl jag använt den max 10 gr. Tycker det är enklare med telefonen ;P Onödigt köp för våran del, men det kunde man ju inte veta förens man provat.

  Svar:
  Nej det är ju klart olika där, jag har saknat en i vardagen och använder den mycket för att lägga upp schema och jobba så då är det en jättestor skillnad mot för att ha mobilen. Perfekt på möten etc (där jag snabbt får tillgång till kontrakt etc) så jag är helnöjd 🙂

  Matilda

  Gilla

 2. Till iPad finns det en hel uppsjö med olika läroappar som verkligen är toppen! Barnen tycker att dom blir privilegierade med speltid – samtidigt som dom lär sig nåt bra!
  Kan rekommendera "moji klockis", "math blasters", "uppfinningar", "räkneapan", "king of math" med flera…
  På ett par dagar kunde min 5-åring klockan bättre än grannens 8-åring med hjälp av "klockis"! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s