Allmänt ღ

– För att jag ber om hjälp ♥

     

Fina rara ni, jag ogillar att tigga röster men det här är en tävling som jag så gärna vill vinna för min dotters skull. Jag står med 8 andra tävlande och ni får jättegärna rösta på min bild, jag skulle bli så otroligt glad och detta tar verkligen bara ett par sekunder, ett enkelt klick här. Har du röstat så får du gärna skriva det så att jag får en chans att tacka men det är givetvis inget tvång ?

 

7 thoughts on “– För att jag ber om hjälp ♥

  1. så klart jag röstar. minns när jag själv lekte med lundby. det är nog bara sex år sen och ja, jag är bara tretton och läser din blogg. hoppas ni vinner 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s