Allmänt ღ · Shopping ღ

– För att vi fick tag i ett par skor

Bättre sent än aldrig! Nu har jag äntligen klickat hem ett par vinterskor till Leon, jag har velat fram och tillbaka och tillslut tog de skor jag bestämde mig för slut. Vill man ha tag i vinterplaggen så får man börja redan i augusti 😉 Nu blir det ett par från Sorel istället, de har vi trots allt haft tidigare och Sorel litar jag på. Tror att dessa är lätta att få på också men det återstår att se. Vi kittar oss för vinter med en hel del utelek med djur och barn, som vi längtar!

Just dessa ska vara små i storlek, jag tog ett par i stl 32. Känns galet men enligt anvisningarna så är det rätt storlek för vår lilla soon-to-be 4åring.

2 thoughts on “– För att vi fick tag i ett par skor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s