Allmänt ღ · Barnprylar ღ

För att det knackade på dörren

Det knackade på dörren igår och några sekunder senare hade jag en palm och ett fint litet paket med ”semsterdrömmar” tryckt på kartongen. Tänk så snabbt man kan bli van vid dessa bekvämligheter, bud till dörren är verkligen lyxigt och lilla julafton varje gång. Denna gång var det Cura Apoteket som ser till att boosta oss med lite sol i form av D-vitamin (förvånansvärt gott) och så något som går åt i detta hem – hårprodukter. Schampo och balsampray som luktar godis! Nu behöver vi bara ett badkar, har sett ett hopfällbart som skulle kunna fungera där alla tre barnen får plats alternativt att vi sätter in ett ordentligt badkar. Det får bli 2014 års mission!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s