Allmänt ღ · Barnen ღ

För att det är Luciafirande och sneda granar

Barnen har som sagt inte varit riktigt krya men nu är båda bättre och ville självklart inte missa luciatåget på förskolan. På väg dit sa Mercedes att ”sen när det riktiga luciatåget på vintern är, då ska jag ha en luciakrona på huvudet”. Jag försökte förklara att det är ett riktigt luciatåg nu, bara det att det varken är kallt eller någon snö på gatorna. Hon trodde mig inte. Nåväl, jag och Henry åkte direkt ut på jakt efter en krona och som jag anat så var det slut men tack vara mina gudföräldrar som snällt åkte och letade så kommer vi nu hinna lämna en krona i tid. Leon har valt att vara Lucia och tomte i ett, tomtemössa och ljus i handen. Toknöjd!

Vi hann även med lite annan shopping, satt fint framför granen som barnen välte igår. Sen drog de upp den och hängde upp kulorna längst ned och trodde visst inte att jag skulle märka någonting. Jag vet inte vad de tar mig för ibland haha.

Henry provar ett av sina inköp, helst ska den sitta så långt ner så att han knappt ser något och gud nåde den som försöker hjälpa till. KappAhl har förresten 30% på ett helt köp idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s