Allmänt ღ · Barnen ღ · Mercedes

För att det var en stolt stund

Jag var så stolt att jag nästan sprack när mina två små stod där i ledet och sjöng Lusse Lelle. Det är såna stunder jag lever på och vill kunna plocka fram en regnig dag. Blev varse om att man nu inte får lägga upp bilder från Luciatågen så dessvärre kommer inga sådana men det är inte så svårt att föreställa sig hur det såg ut. Alldeles perfekt var det.

Efter sången bjöds det på fika och sen har jag och Greta slagit in ännu mer julklappar, berget bara växer och växer men nu är det ojämnt antal så Leon behöver fler. Kanske en fix idé men visst ska väl barnen få lika många paket ändå. snören, rep och sigill ska inhandlas under morgondagen och då får ni även se vad vi shoppade idag, vet att en hel del är nyfikna nu!

2 thoughts on “För att det var en stolt stund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s