Allmänt ღ · Henry · mode

För att det är en rätt udda snutte

Barnen har sina små egenheter, Henry tar dock priset när det kommer till knasiga leksaker. Han fäster sig vid köksprylar och håller i dem för glatta livet. Det kanske inte låter sådär jätteseriöst men jag försäkrar er om att det är så seriöst det kan bli i en ettårings värld. Han duschar med den, sover med den och använder den lite som en förlängning av armen lika mycket som den begränsar honom i lekarna. -Inger lite respekt gör han också  då ingen vill ha en slev i huvudet vid en eventuell tvist.


 Till jul önskar sig därför H något som ser ut som en stekspade eller slev men hans mamma tycker att den borde vara lite mjukare. Vispar fungerar inte för de är han livrädd för (!?), någon som har en idé?

One thought on “För att det är en rätt udda snutte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s