Allmänt ღ · Barnen ღ · mode

För att vi låtsas som att det snöar

Vilken värme vi har! Det känns som vilken höstdag som helst bara det att vi är i mitten på december. Vi matar på med julfilmer, bakande och pyssel – allt för att få julstämningen på topp. Erkänner att det blir lite snopet om ingen snö kommer till julafton men samtidigt gillar jag den behagliga temperaturen. Barnen kom i säng senare än vanligt ikväll, Mercy var på tonårshumör och Leon var bara allmänt motvillig till allt jag bad honom om och där brast det väl lite i pedagogiken när hoten om att tomten inte kommer med presenter flög ur min mun. Det bet dock  inte nu när de har paketen under granen och så fortsatte de att dra varandra i håret och tjuvnypas, vi får köra en annan strategi nästa år 😉

Nu börjar julkorten dimpa ned i brevlådan också, vuxenpoäng! Se så fint kort jag fick av Marita och gänget på me&i. Barnen fick även dem ett kort från farmor och nu måste vi hitta någon bra förvaring för alla dessa kort. Det är födelsedagskort, dopkort och julkort i stora högar. M tycker att vi ska rensa systematiskt, men jag vill nog spara ändå.
Hur gör ni?

2 thoughts on “För att vi låtsas som att det snöar

  1. Hej! Jag brukar spara alla kort med foto på. T ex julkort man får med foto på barnen eller hunden eller nåt 🙂 Det har blivit en del genom åren och nu har jag bara lagt alla i en låda. Lite dålig sortering om man vill hitta nåt speciellt kort, men det får väl bli nästa projekt – att sortera upp korten i nån slags ordning…?

    Gilla

    1. Ja det låter som en bra idé, jag tror allt att vi spar våra också. Nu har vi ju ändå gjort det ett tag och med lite organiserande så blir det nog bra 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s