mode · Tävlingar ღ

Vinn ett valfritt plagg från Lucky Ellen

Ni som följt oss ett tag vet att Mercedes haft ett par plagg från Lucky Ellen tidigare, den grå klänningen vi fotade i till hösten passar än och är en av favoriterna. Nu har ni chans att vinna ett valfritt plagg ur webbshoppen, en klänning till dig själv, tunika till dottern eller en stilig skjorta kanske?

För att vara med och tävla ska du göra följande:

Gilla Lucky Ellen på facebook och skriv sedan i en kommentar under detta inlägg vilket plagg samt storlek ni önskar ur Lucky Ellens Webshop. Det finns något till både mamma och barn!

Dela gärna (dock inget krav)

Lämna namn, och mejladress i kommentarsfältet så presenteras en vinnare här på bloggen nu på onsdag den 18:e december.
Lycka till!


43 thoughts on “Vinn ett valfritt plagg från Lucky Ellen

 1. Gillat på FB! Om jag vann skulle jag vilja ha Camilla 203 – tunika blå i str XL. Underbar blå färg som får mig att längta till sommar, sol och bad!!

  Gilla

 2. Önskar vinna klänning Jennifer 506 grå i storlek 110/116 till dottern. Den ser ju bara så himla fin ut 🙂
  Har gillat på fb (Linda Persson)

  Gilla

 3. Gillat Lucky ellen på FB.
  Jag bara älskar Lucky Ellens skjortor. Den blå Oxford skjortan (Frank 308 stl 134-140) hade varit så snygg på min son Sebastian och verkligen matchat hans blåa ögon och ljusa kalufs ❤
  Kram Terese

  Gilla

 4. Jag har gillat på FB och om jag vann skulle jag välja ”Vivianne 501 Mörk lilagrå – dam” i stl M,
  Den var verkligen hur fin som helst.

  Mvh Therese

  Gilla

 5. Jag är med, och jag har gillat på Facebook – Elina Volanen. Jag hade utan tvekan valt ”Jennifer 506, rosa”. Fy17 vilken fin klänning, Saga hade varit såå fin i den och sen såg den väldigt bekväm ut 🙂

  Gilla

 6. Om jag vinner vill jag ha ”Vivianne 501 Rosa- dam”. Så sjukt snygg! Skulle passa så bra då jag älskar rosa och är dålig på att unna mig nya kläder. Håller både tummar och tår superhårt 🙂 ps. gillar sidan på fb

  Gilla

 7. Vi var i stan idag & letade julklänning . Min Tova tyckte antingen att de kliade eller att det var fel färg (fanns inga rosa, den enda färgen som funkar :))

  Därför vore det kanon om vi vann Jennifer 506 rosa och i storlek 110/116 🙂 Då är julen räddad !

  Gilla

 8. Jag är faktiskt lite ego och önskar något till mig själv, men efter viktnedgången så är det ju inte direkt så att garderoben är direkt välfylld med kläder i RÄTT storlek 😉
  http://www.luckyellen.com/shop-1/dam-sommarklanningar-omlottklanningar-linnen-toppar-byxor/agnes-508-vinterrosa-dam.html önskar jag i storlek L

  Gillar på fb (Annika nilsson pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Gilla

 9. Min 5 åriga dotter skulle bli så glad om denna fina klänning skulle bli hennes , då hon älskar klänningar 🙂

  Cecilie 502 stl 122/128 MVH ÅSA GOD JUL & GOTT NYTT ÅR !

  Gilla

 10. Önskar mig denna fina!! Vivianne 501 Mörk lilagrå – dam, i stl. xl
  http://www.luckyellen.com/shop-1/dam-sommarklanningar-omlottklanningar-linnen-toppar-byxor/molly-401-gra-vuxen.html

  Så mycket fina och sköna kläder! Jag är lite ego, för jag kommer inte få mycket klappar..Så en klänning till nyår, skulle verkligen göra mig jättelycklig! (tufft ekonomiskt o känslomässigt, jag har precis separerat o livet är skit, så allt som piggar upp är välkommet..)
  Stor kram fina du!

  Gilla

 11. oh så fina kläder! en cecilie 502 mörk lilagrå i stl 110/116.
  gillar på fb, o kommer att fortsätta o hålla koll på fler fina kläder.

  Gilla

 12. Frank 308 blå Oxford herr skulle jag vilja ge min underbara man som alltid ställer upp för mig även när jag tjatar och är lite julstressig. Skjortan skulle verkligen klä honom. Han bör Stl L..

  Håller tummar o tår för att tomten är snäll 😉

  Gilla

 13. Jag är gärna med 🙂 Gillar dem redan på fb (maria mattson). Jag vill faktiskt önska något till mig själv, eftersom jag inte köpt knappt något nytt sedan första graviditeten för 3 år sedan. Först gravid, sedan amma, sedan gravid igen och sedan amma. Har inte haft någon lust att köpa kläder till en kropp som är i ständig förändring 🙂 Men nu har jag mina fina pojkar och känner mig väldigt nöjd och sugen på att få piffa upp mig själv lite! Denna snygga klänning i storlek L skulle jag vilja vinna http://www.luckyellen.com/shop-1/dam-sommarklanningar-omlottklanningar-linnen-toppar-byxor/molly-401-gra-vuxen.html

  Delar tävlingen på fb https://www.facebook.com/maria.mattson.969

  Mvh Maria

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s