Barnen ღ · mode

För att Lindex levererar


Vad hände med dagen egentligen, den försvann bara sådär.  Jag la mig alldeles för sent igår igen då jag precis innan jag skulle lägga mig fick nys om rabattkoden hos Lindex, ”ta 10 betala för 1”. Ok inte riktigt så men jag har läst om flera som fått betala 150-200kr istället för 1000kr 😉 Jag lyckades inte få till det lika billigt men 21 plagg för 40kr st och då inräknat med ett par Kavatskor till H, rätt nöjd!

Det var nämligen tag 3 betala för 2 på alla barnkläder, 25% på ett valfritt plagg, fri frakt och 30% på slutsumman. Galet! Får se hur Lindex gör nu, risken finns  ju att de drar in alla tusentals ordrar som kommit in under de senaste dagarna men vi håller tummarna.
Henry matchade fint i blått idag, helt omedvetet från min sida. Den virkade ugglemössan kommer från eBay och ni hittar liknande här för en tjuga.

Är ni sugna på en till tävling förresten? Den dyker upp strax!

4 thoughts on “För att Lindex levererar

    1. Det var en kombination av tre koder som de hade gett ut, dock verkar det som att dem tog bort det då det var en bugg på deras sida och inte alls deras intentioner att sälja ut allt så billigt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s