Allmänt ღ · Tävlingar ღ

Vinn en skötväska från Teutonia

Här har ni nu tävling nr 3, en skötväska ur Teutonias kollektion för 2014! Made for You är en snygg och mycket genomtänkt skötväska, givetvis är den både vattentät och tvättbar.
Med skötväskan Made for You kan du vänta dig:

* En stadig botten som optimerar förvaringen
* Huvudfack försett med en dragkedja så att det går att förstora vid behov.
* En vikbar vadderad skötbädd på botten av väskan.
* Ett tätat innerfack speciellt anpassat för förvaring av blöjor och blöta kläder.
* En isolerad flaskhållare så att barnets mjölk hålls varm lite längre

För att vara med och tävla:
Skriv en kommentar i inlägget med en sak som du alltid tar med dig i din skötväska. -Jag lämnar te.x inte huset utan ett par fryspåsar i skötväskan, perfekt att lägga bananskal och annat som jag inte kan få ned i en papperskorg direkt.

En vinnare presenteras på torsdag em.

44 thoughts on “Vinn en skötväska från Teutonia

 1. Jag har alltid en flaska handdesinfektion i skötväskan! Att åka omkring med både en femåring och en ettåring innebär alltför ofta besök på t.ex. offentliga toaletter, då är det perfekt att lite extra kunna tvätta av både sig själv, barnen och mindre trevliga ytor som måste vidröras. Speciellt i dessa kräktider!

  Gilla

 2. Jag har alltid med en påse att kunna slänga blöjor i så de int luktar speciellt på sommaren om man är vid stranden, sen även en liten handduk ifall de spyrs!

  Gilla

 3. Jag har alltid med mig majskrokar/smörgåsrån, räddaren i nöden många gånger då sonen varit otålig och inte velat sitta i vagnen. Har alltid med mig handsprit också, ovärderligt då en nu för tiden besöker otaliga offentliga toaletter :))

  Gilla

 4. Våtservetter!! Bra till allt! Torka snor, damma av inne i bilen, byta blöjor och inte minst så går det minst ett halvt paket när det e matdags;)

  Gilla

 5. Denna hade vart perfekt till jobbet då vi är på utflykter 3ggr/vecka.
  Något som vi aldrig går utan i vår nuvarande skötväska (en sketen jumpasäck) är våtservetter. De funkar till snoriga näsor,lortiga barn efter mat, att rengöra bestick med när vi tagit med en gaffel för lite osv.

  Gilla

 6. Jag är gärna med och tävlar, och skulle super gärna vilja vinna den snygga skötväskan till min bästa vän. Hon väntar sitt andra barn nu och har precis blivit dumpad av sin kille och står nu inför en tuff period att ensam uppfostra två barn så detta skulle vara en fin gåva som kanske skulle göra henne lite gladare inför det som komma skall.

  Nu har jag inte längre småbarn, men tidigare hade jag alltid våtservetter och extra kläder i skötväskan. Något annat som jag ofta hade med mig var något för dottern att leka i vagnen (liten skallra eller liknade).

  Kram Sanna

  Gilla

 7. Med erfarenhet från mina två tidigare barn så tror jag inte jag kommer lämna huset utan nappar i skötväskan när vi får våra små tvillingar i januari 🙂

  Gilla

 8. Förutom allt det där man bara måste ha med sig, som blöjor till fyra barn, våtservetter, flaska, frukt, pipmugg, ev muta beroende på sysselsättning, haklapp, mobil/kamera, godis eller frukt till mig själv osv – så finns det två måsten för min del.

  PENNA – ett måste i alla lägen. Jag är inte hel utan min penna! Varför jag envisas med att ha med mig en penna hela tiden.
  TOAPAPPER – vem vet när detta kan behövas. Våtservetter är ju inte så trevligt alla gånger. För säg att du går på en offentlig toalett själv – och pappret är slut?! Nä just det, ha papper i väskan!! 😉

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Gilla

 9. Förutom blöjor, våtservetter och extrakläder har jag alltid med mig handsprit och något gott att äta till mig själv (rån och frukt till lilltjejen) som t.ex. choklad eller en energibar – perfekt för att orka hålla uppe entusiasmen på lekplatsen 🙂

  Gilla

 10. Mitt barn har ännu inte fötts men kan komma närsomhelst! Beräknat bf är den 23/12 🙂
  Jag planerar att självklart stoppa ned nödvändiga saker till bebisen men framförallt komma ihåg att ta med en flaska vatten till mig själv. Jag tänker amma och då är det viktigt att fylla på med vätska, dessutom gör några klunkar att jag kan hålla mig sund och pigg lite längre 🙂

  Tack för en fin blogg.

  Gilla

 11. Jag har ju ingen skötväska, men jag lämnar inte hemmet utan våtservetter i vagnen. Superbra när det blir kladd, smutsigt, snorigt osv. En räddare i nöden många gånger.
  Tyvärr glömmer jag dessa våtservetter hemma eftersom jag inte har något att länga alla saker i. Så därför får man springa in på mataffären och köpa nya ganska ofta. Man bygge rett lager hemma, vore ju smidigare med att ha allt på ett och samma ställe och att bara behöva ha med sig en sak hemifrån, skötväskan.

  Gilla

 12. Jag är med 😉

  Däremot så blir det lite svårt att svara på frågan.. har ingen skötväska, har aldrig haft någon, har inte nån bäbis heller för den delen 😦 tyvärr.. Däremot så har min bästa vän något som växer inne i magen, jag tror att det är en flicka men det är en överraskning och jag längtar så!! Om jag vann skulle detta bli en present till henne;)

  Jag får väl gissa lite.. tror att OM jag hade haft en bäbis och en skötväska så hade jag nog alltid sett till att ha med mig extra nappar i den, så jag hade kunnat undvika akuta krissituationer på stan ;P

  Gilla

 13. Hej!

  Perfekt tävling då jag väntar bebis nr 2 om 2 veckor och fortfarande står utan skötväska!!
  Jag går faktiskt aldrig utanför huset utan wipes!! De kan man ju använda till precisallt! Kladdiga små barnhänder, snoriga näsor, smutsiga handtag på kundvagnar, icke torkade barnstolar på restaurang, u name it! 🙂

  Hälsning
  Linda

  Gilla

 14. Jag hade alltid en nappflaska med vatten med mig (förutom våtservetter, blöjor, banan etc 🙂 )
  OM jag vinner skall den ges till min systerson som precis fått en liten prins. Mor och far är 18 och 23 år och lyckligast i världen. Jag, som blev mamma vid 36 är nu gammelmoster och STOLTAST i världen. Kram till dig och ha en fin dag

  Gilla

 15. Påsar är det här med… dock kör jag på hundbajs påsar för illaluktande bajsblöjor. Perfekt om det inte finns en soptunna i närheten. Gör samma sak hemma och slänger alltid bajsblöjor i påse och ut i sopkärlet direkt. Slipper man den lukten 🙂
  Sen har jag ju givetvis alltid med blöjor oxå men det känns ganska självklart.

  Hoppas hoppas hoppas, detta hade verkligen vart en uppskattad vinst.

  Gilla

 16. Jag går under sommartid inte någonstans utan en flaska med vatten med mig i skötväskan, man vet aldrig när det kan behöva baddas, tvättas eller svalkas!

  Gilla

 17. Jag lämnar aldrig hemmet utan att ha både minifom och skötbordsunderlägg, det är så snuskigt på alla toaletter och smidigt och byta i vagnen om man har skyddet, då min lilla tjej kissar 99% av gångerna så fort man plockar av blöjan. 🙂 Annars har jag alltid våtservetter, blöjor, ersättning, kokat vatten, flaska och leksak i skötväskan. Det är en vanlig väska så alltid oorganiserad så hade behövt en välplanerad väska. 🙂
  Hoppas på vinst!

  Gilla

 18. Någonting som jag alltid har med mig är mjuka näsdukar. Min son har alltid haft känslig hud och att torka runt munnen eller en snorig näsa med fel sorts papper kan leda till röda och svidande partier i ansiktet. Många cafeer, restauranger och offentliga ställen har jättehårt och kemikaliefärgat papper så det är mitt måste,dessutom så finns inte alltid servetter att tillgå när det blir kladdigt i de mest oförutsägbara situationer 😉

  Gilla

 19. Ett ombyte till bebisen. I rätt storlek. Jag har fått lära mig den hårda vägen att det inte duger med ett ombyte i stl 56 när bebisen kommit i upp stl 68 och är, för att uttrycka det milt, i stort behov av rena kläder…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s