Allmänt ღ · Barnmode · mode · Shopping ღ

För att det är nytt från RL


Peplum cardigan och kofta från Ralph Lauren till mina små, lätt att klä upp och ned 🙂


Det är så skönt med dessa stunder då det bara är jag och Henry men ju mer tiden går desto mer ser jag fram emot att hämta hem storasyskonen. M springer alltid iväg när jag kommer, L däremot hoppar direkt upp i min famn. Varje dag samma sak 🙂

De går på förskolan 6 timmar varje vardag men har rätt många ”hemmadagar” då vi hittar på annat kul. Jag vill vara med barnen så mycket som möjligt men förskolan är bra för dem nu när de är så pass stora, det känns som att det vände för båda två när de fyllde 3. Inte för att det på något sätt var dåligt på förskolan, tvärtom men de sättet de pratar om förskolan ändrades och tiden där uppskattades mer än innan. -Henry kommer få vara hemma ett tag till. Har alltid tänkt att 2 år känns som en bra ålder att börja så vi får se hur det blir, har jättesvårt att se framför mig att H skulle gå bananas där nu iallfall.

2 thoughts on “För att det är nytt från RL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s