Barnmode · Barnprylar ღ · mode · Okategoriserade

För att det är mode för de små


Jösses så mycket fint det finns på nätet, tur att jag inte har en liten tjej för jag dras automatiskt till den rosa delen. Visst finns det en massa fint i Mercedes storlek också men det är något visst med miniplagg i rosa. Den fina kaninmössan är från Lindex, kaninen är en av Kay Bojesens fantastiska träfigurer (vill ha alla men dem kostar ju en del), söta skor med snörning hittar du inne hos  Bohemiadesign och heldress från United Colors of Benetton.
 Kolla in dessa mini dr martens! Dr Martens är inget jag fastnat för i vuxenvarianten men som minis så var de bara för söta. Gillar speciellt babyvarianten till höger. Vet inte riktigt vart man kan få tag i dessa i sverige, annars går det att beställa från Dr. Martens internationella webshop.


Le Toy Van, behöver jag säga mer? Vi har mycket därifrån, en hel del bilar och ett garage i trä men mer ska det bli. Ett av favoriterna när det kommer till leksaker, hållbara och snygga. Ballerinanalle från Toys R us och en fantastisk förvaringsbox med cirkusinspo från Zara Home.


Nordstrom har dessa underbara, dock inte i Henrys storlek annars hade den blå varit given.

Ja ni ser, det finns så otroligt mycket fint. Jag kan sitta och klicka mig runt i timmar när barnen lagt sig. Jag vill helt klart arbeta med något liknande i framtiden, kanske en webshop, med en tidning, en barnbutik eller om man ska drömma sig bort helt så skulle varför inte en designer med ett eget grymt barnklädesmärke…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s