Okategoriserade

För att vi önskar er en god jul!

God jul på er! Jag hoppas att ni alla haft en underbar dag tillsammans med familjen/vänner. Vi var bortbjudna idag och fann ett fantastiskt dukat bord fullt med all julmat man kan tänka sig. Inte en chans att jag hade kunnat åstadkomma detta själv.

Mina underbara gudföräldrar (mer som bonusföräldrar) hade ordnat med allt man kan tänka sig, olika korvar, paté, Janssons, skinka, nybakt bröd, ris ala malta … jag kan gå på länge men ni förstår nog 😉 Lyx!

En liten del av allt gott!

De väntade och väntade men tillslut kom tomten, helt paffa blev de när de insåg att det var den riktiga tomten 😉

Barnen vart väldigt glada över sina paket, vi ger nog mer på julen än födelsedagar men så tycker jag att det kan få vara. Dock var jag ute i sista minuten med en hel del och väntar fortfarande på 2 julklappar som borde ha kommit med posten före jul, att man aldrig lär sig. Den här bilden togs innan tomten kom -surfplattan är perfekt tidsfördriv.

Ja just det, den där Furbyn som M fick idag sover äntligen så vi lyfte försiiiiktigt ned den från soffan, vaknar den nu så blir det kaos och så har vi Henrys dammsugare som låter som en riktig dammsugare också. Minuset med det är att den låter som en riktig dammsugare. Vad tänkte vi på när vi köpte mer oljud? 😉

Har en massa att visa er så det blir bättre uppdatering i veckan!


2 thoughts on “För att vi önskar er en god jul!

  1. Haha här hemma har vi också en Furbyvän. Jisses den är ju knappt tyst bara man råkar stöta i den så sätter den igång med världens ramsa. Freija tog med sig den hem till sin farmor igår och hundarna var väldigt skeptiska till vad det var för något 🙂 Kul att man kan kombinera den med telefonen eller paddan också 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s