mode · Okategoriserade · Shopping ღ

För att tomten levererar

Kolla vad tomten la under granen, love love love! Blev så himla glad då jag kikat på dem tidigare. Fick även ett presentkort på SF, jag vill se både The Hungergames och The Hobbit så frågan är ju om man får med lillebrorsan ut. Han börjar dock bli stor, 17år -så att gå med storasyster på bio kanske inte är lika kul längre 😉

Jag har blivit riktigt bortskämd i jul, så tacksam! Egentligen tycker jag att julen är för barnen,   jag   b e h ö v e r verkligen inga julklappar för att det ska bli en fin jul, men allt jag fått har det varit en tanke bakom och det uppskattar jag jättemycket. I helgen firar vi hemma hos min mamma och mina halvsystrar. De är 5 & 8 år så alla barnen leker jättebra med varandra, lite julklappsjakt först då 🙂

 

 

 

4 thoughts on “För att tomten levererar

  1. ♥ Åh avis, jag längtar så! Har inte kommit iväg ännu men hoppas på att se någon av dem i veckan!

   Kram
   Matilda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s