Allmänt ღ · Barnen ღ · mode

För att det är vår dag, lugnet efter stormen


Det är något särskilt med dagarna efter jul! Igår gav vi oss ut i mellandagsreorna och medan barnen såg Emil i lönneberga på bio med L så passade jag på att shoppa lite. Jag hittade en massa fint till mig själv (självklart lite till barnen också, kunde inte låta bli) samt en del julklappar till mina halvsystrar. Vi skjuter upp ”lilla julafton 2” till nästa helg istället så nu fick jag ännu mer tid på mig att hitta bra julklappar. Svårt att få en 9-åring nöjd, det är visst bara teknikprylar som duger nu.

                   Mercedes leker med sina nya julklappar, ett mini-porslins set från TGR.


 Vi har storstädat och barnen har lekt med deras julklappar medan Greta tittat på och undrat varför hon inte bara kunnat ligga i knäet på någon som vanligt. Mercedes och Leon delar rum så alla leker med allt, även om Leon oftare tar bilar och tågbanor så har han alltid möjligheten att stå och pilla med dockskåpet eller barbies, det känns viktigt att de får möjligheterna att bestämma själva.

Mitt lillafro, jag älskar hans lilla hårboll och nu har han en helt perfekt längd. Gäller bara att borsta det varje dag nu. Jag kommer att ha fullt upp med mina tre små trolls hår men klippa kommer inte på fråga!

2 thoughts on “För att det är vår dag, lugnet efter stormen

  1. ♥ Daphne bor sedan ett par månader tillbaka hos min svärmor, hon blev alldeles för stressad av barnen och när Henry började röja runt blev det för mycket 😦

   Kram
   Matilda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s