Okategoriserade

För att det är 1a januari 2014!


God fortsättning på er! Jag hoppas att ni liksom vi fick ett trevligt avslut på 2013 med era nära. Vi var hemma igår och gjorde det bästa för att få till nyårsstämningen för barnen,  de orkade dock inte hålla sig vakna längre än till kl 22 så de missade raketerna som jag istället filmat åt dem. Vi åt god mat och barnen klädde upp sig i kläder de valt själva. Henry hade jag tänkt matcha med Leon men han skulle prompt ha en spetsklänning på sig.

Nästa år lägger vi barnen någon timme på dagen så att de orkar hålla sig vakna vid tolvslaget, känns inte riktigt som att vi hann med allt i år. Vi visste ju inte heller hur Greta skulle reagera men hon brydde sig inte alls om smällarna så det var riktigt skönt.

Nyårslöften då? Jag ska helt klart bättra mig på bloggandet! Saker och ting blir bara bättre och bättre med åren och jag känner på mig att 2014 kommer att bli ett toppenår! Nu i sommar kommer vi ha en 2åring och inte en bebis, bara det är helt nytt. M kommer fylla 6, börja skolan och Henry börjar förskolan. Det är mycket som händer i år! 

9 thoughts on “För att det är 1a januari 2014!

    1. Haha ja de växer så det knakar, ser fram emot första sommaren med tre halvstora kids 🙂 Henry kände sig så fin så och det var huvudsaken!

      Kram Matilda

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s