Barnprylar ღ · mode

För att det är livsödet a´la Bugaboo

Åh sån ångest! Vi har en massa vagnar, alldeles för många egentligen och utöver de i förrådet så står två stycken inne. Orbit G2 och Bugaboo Donkey.. Orbiten använder vi varje dag, jag har inte använt donkeyn en enda gång sedan vi fick orbiten då den passade oss mycket bättre och då är det onödigt att den bara står och tar plats, men samtidigt så har jag så svårt att sälja den för då är den ju borta för alltid.

Ställde ut vagnen i hallen och tänkte att jag skulle tvätta allt inför en annons men velar fortfarande så. Den är så fin men lite för låg för mig och så är jag så innerligt trött på luftdäcken, men samtidigt fin. Haha, seriösa funderingar såhär på kvällskvisten 😉

3 thoughts on “För att det är livsödet a´la Bugaboo

  1. Har du haft mycket punka? Det har inte hänt mig en enda gång på snart ett år.. Jag älskar min Åsna, men klart du ska sälja den om du har för många vagnar. Du kan ju köpa den senare om du skulle ångra dig – ett nöje för någon annan som köper den vettja 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s