Allmänt ღ · Barnen ღ · mode

För att det är dag nummer 5

Det är synd om mig idag, gått och blivit förkyld bara sådär. Har därför spenderat större delen av dagen i soffan bortsett från en tur upp i skogen och sen letat som en tok efter ”Groomer has it” som går på TLC.  Jag är verkligen en sucker för de amerikanska underhållningsprogrammen men det verkar inte finnas någonstans att se eller köpa 😦
Så en kort update om vår dag: 

Hittade en påse med lundablandning i skåpet och har druckit pinsamt mycket te idag. Finns inte godare te så gissa lyckan! Sen skadar det inte om koppen är fin också.

Lilldonnan har haft fullt upp med kojbygge idag 🙂 Alltid lika pigg på utelek oavsett väder medan Leon hellre stannar inne haha. Leon har spelat bamsespel på paddan istället.

Henry har lekt med sin dammsugare han fick i julklapp, bilden är från julafton men det ser likadant ut idag 😉  Man fick med små kulor och den suger på riktigt.

That´s about it folks!

4 thoughts on “För att det är dag nummer 5

  1. Haha ja men verkligen, nu har han dock blivit smått besatt av den riktiga dammsugaren istället. Med risk för att han dammsuger upp allt han kommer åt 😉

   Gilla

 1. Hej! Har precis hittat till din sida och har redan lagt in den på favoritsidan 🙂
  Vart har du köpt den fina tekannan?

  Gilla

  1. Hej Jessica!
   Åh vad kul att höra, jag kan verkligen inte minnas vart jag fått tag i den. Kanske kan ha varit ica Maxi eller något sådant? Inget flashigt eller dyrt iallafall men guld värd!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s