Allmänt ღ · Mercedes · mode

För att det är årets händelse!

Nu är det gjort! Vi har sökt till s k o l a n  för Mercedes. Det är riktigt stort, vår lilla tjej ska efter sommaren ut i den riktiga världen. Jag håller tummarna att vi får förstahandsvalet då skolan bokstavligt talat är ett stenkast ifrån oss och då hade jag kunnat droppa av henne på vägen till förskolan med pojkarna. Jag har en så klar bild i huvudet av att M alltid ska ha sin väska packad fint, gympapåsen ska jag hänga i hallen, hon ska ha flätor och studsa in med en hög läxor som är så lätta att to.m jag kan hjälpa henne 😉 Ja… drömma kan man ju alltid haha.

Snart drar baletten igång så ännu en gymnastikdräkt och balettskor ska inhandlas, vi tar det först haha.

10 thoughts on “För att det är årets händelse!

  1. Haha ja känner jag Mercedes rätt så kommer hon hitta på egna läxor att göra, hon har så mycket för sig den lilla damen 🙂
   Kul att våran 08kull börjar bli så stora nu!
   Kram

   Gilla

 1. När jag skulle börja Lundskolan i Viksjö i Järfälla såg skolvalet en aning annorlunda ut ! 😉 Dock var det 13 år sedan och det var en massa kaos med papper (som skickades fel..) och tillslut så blev jag förväxlad med en annan flicka så jag fick börja i Fjällenskolan som låg väldigt mycket längre bort och som inte ens var ett av mina val ! Tur att det är liiite smidigare nu i alla fall !

  Gilla

  1. Ojsan! Ja där ser man haha, fick du byta tillbaka sen eller fick du kvar i fjällenskolan? Jag hoppas på att vi får den plats vi önskar nu när vi bor så himla nära men det återstår att se 🙂

   Kram
   Matilda

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s