Henry · mode

För att vi invigt öf

Jag skulle befinna mig på ett frukostevent kl 8.30 på Babyshops butik och spana på Geggamojas nya kollektion, gissa besvikelsen då vi vaknade kl 8.37 med ett svagt minne av att någon försökt väcka mig innan… Jag kommer att lägga ut pressmaterialet på vår och sommarkollektionen från Geggamoja här i bloggen under morgondagen så ni får se, superfina plagg!

Invigde en ny blus från MQ, något märke som jag nu inte minns vad det hette. Tur att jag inte är en modebloggare 😉 Jeansen är iallafall köpta i London på river Island, dock börjar de blir urtvättade (!) så det blir till att slänga in dem med svart textilfärg i maskinen. Textilfärg är verkligen toppen och finns i matbutikerna bl.a. 

Vi har haft en dag med full fart och efter Henrys vila så lagade vi lunch, gick ut med Greta och tog oss sedan iväg till öppna förskolan. Det är Henrys första gång och han älskade det, vi åker absolut dit fler gånger. Jag har varit lite rädd för ”alla sjukdomar” som man hör snurrar på öf men klart ungen ska få leka. kul att se hur fint uppfostrad han är av sina två syskon också, han kan det där med vad man får och inte får göra 😉 Jag vågade dock inte fota honom så mycket, tog tre bilder varav två av dessa vart jättesuddiga. Man vill ju inte vara ”mamman med mobilen i handen”…

8 thoughts on “För att vi invigt öf

  1. Jaa, det vart tyvärr lite för tidigt för mitt huvud som inte hängde med. Så synd, var det trevligt? Vi ses på formex!
   Kram

   Gilla

 1. Så kul med öf. Vi går också ofta på det! Klart barnen ska leka, speciellt när man som i mitt fall bara har en! Måste fråga om du lever själv med dina barn eller om barnens pappa finns med i bilden? Har aldrig sett att du nämnt honom. Hoppas du får en fin dag! Kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s