Ergobaby · mode

För att vi lämnade vagnen hemma

Vintern är här och det med besked, snön ligger så vackert och det innebär också att den korta promenaden till förskolan försvåras lite med barnvagnen. Klart att det fungerar, förvånansvärt bra faktiskt trots de små framhjulen men det är tungt och då åker ergon fram. Henry som nu börjat åka på ryggen är helnöjd och vi kan ta små genvägar ala upptäcktsfärder genom skogen, det är de små sakerna i vardagen som gör det 🙂

Det är galet mysigt att hålla de stora barnen i handen och ha Henry hummandes bakom mig. Inte det lättaste att fota i all hast och kaos i hallen imorse, bättre bilder dyker upp. – Här har ni en superbra guide till hur man får upp barnet på ryggen. 

2 thoughts on “För att vi lämnade vagnen hemma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s