Henry · mode

För att det är ett år sedan

De här bilderna togs för ett år sedan, tänk att tiden går så snabbt ändå. För er som inte hängt med så föddes Henry med kraniosynostos och här är några inlägg jag gjorde under sjukhustiden. Han gjorde en stor operation på skallen och mår idag prima, jag har tänkt göra en bok med bilder som han ska få när han blir lite större. Han har ett ärr från öra till öra som kommer att påminna honom om detta men med hans kalufs så är det knappt att man ser det längre 🙂 Starka lilla killen ❤

Vi ska på återbesök på Akademisa i uppsala om någon vecka, det sista besöket vi var på i uppsala tog 5 minuter (de mätte lite och tog ett par bilder) och även denna gång står det ”1 timme” på pappret så vi får se vad de ska göra. Hoppas på en ok-stämpel och sen blir det lite lek i lekterapin för barnen, superskojigt rum tycker barnen 🙂

One thought on “För att det är ett år sedan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s