Barnen ღ · mode

Föra att det är en snabb update

Henry har blivit förkyld, låter som en karl med sin rossliga röst men verkar inte så jättebesvärad ändå, vi får se hur natten blir. Bilden är från fredagens utelek i brist på bilder från dagen då han ”bara” varit inne. Observera Leons oversize vantar som han prompt skulle ha på sig 😉

Här är kidsen i torsdags, vid hämtning på förskolan totalvägrade de overaller så då kom vi överens om att de skulle springa hem,  Sagt och gjort 😉 Det tar 4-5 minuter upp och ned för en backe och så var det inte så kallt så det gick bra men i fortsättningen tar jag med varsina jackor så slipper vi krångla med overaller. Älskar Mercedes outfit, Lindex har verkligen överträffat sig själva!

3 thoughts on “Föra att det är en snabb update

    1. Tack, haha nej verkligen inte. Men så fort kameran åker fram så kramas dem typ. Aldrig tänkt på det men så är det verkligen haha 🙂
      Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s