Allmänt ღ · mode

För att det är inredningsplaner

Bilden har inget med texten att göra mer än att jag kollat runt i mapparna på datorn och minns den här stunden, alla mina tre fina på promenad ❤  

Internet har inte riktigt gjort som jag velat idag, Comhem slutar fungera i tid och otid hos oss. Jag är ju hemma så pass mycket att jag märker av det, vanliga dödliga störs inte 😉
Jag har rensat en massa hemma idag och flyttat ut ”jagvetintevadjagskagöra”-högen ut i hallen som nu är ett enda stort kaos, såå skönt i övriga rum dock så vi får springa igenom hallen. Nu är det dags för ett inredningsryck igen, sakta men säkert så börjar det ta sig, det kom ju några barn emellan mina inredningsplaner.

Imorgon lämnas kidsen på förskolan och sedan drar jag och lillkillen iväg och letar efter presenter till Leon. Jag är lite sent ute men hinner beställa en del och efter en tur förbi lagerhaus så brukar det lösa sig 😉  

Från kalashopping till annan shopping så har ni här ännu mer sneak peaks från underbara me&i inför kollektionssläppet den 29/1. Nu längtar jag galet mycket efter kickoffen som bl.a innebär shopping, hotellfrukost och fokus på mina fina bloggvänner. Love! Den grå koftan, och katten med kronan är favoriter hitills.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s