Allmänt ღ · Mercedes · mode

För att det snart drar igång

 Nästa helg startar terminen igen, det är dags för min lilla ballerina att plocka fram danskläderna igen. Jag tror nog att hon kan ha förra terminens kläder än, hon börjar ju bli så stor nu att kläder håller i mer än 6 månader innan det är dags att byta storlek 😉 M dansar på danshuset och även om det är mycket ”lek” så har hon lärt sig en hel del och det är alltid lika kul att se henne dansa. Jag gick på det mesta som liten, balett, idla, scouterna, kickboxning och så red jag mycket men jag önskar att någon hade ”tvingat” kvar mig på något och inte låtit mig sluta bara för att jag inte hade lust. Det här passar Mercedes som handen i handsken och jag hoppas verkligen att hon fortsätter ett tag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s