Allmänt ღ · mode

För att det är dags att vakna

Barnen kom iväg till förskolan idag och sedan har det nästan varit en enda stor nedräkning tills det är dags att komma iväg och hämta dem igen. Är fortfarande sådär ofräscht förkyld så jag och Henry håller oss hemma, busar och tittar på klockan 😉  Men vet ni vad jag kom på att jag missat? Att visa er allt finfint från formex, än en gång alltså! Får ställa alarm så att jag får till inlägget ikväll. Så mycket fint ju!

Piggnar nog till strax, och så ska ni få se Hennys nya frippa också. Nu har jag vant mig och det vart faktiskt rätt fint.

2 thoughts on “För att det är dags att vakna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s