Me & i · mode

För att det är vårens nyheter från Me&i

Ok till det roliga, vårnyheterna från me&i! Jag tänkte lägga upp mina favoriter och insåg att jag vill ha vartenda plagg på sidan -går att matcha i oändligheter men jag har lyckats sålla en del. Nu har jag alltså inte ens börjat med plaggen till vuxna, lite kul input att jag på kickoffen hade en blus på mig som var väldigt lik en av nyheterna och DET var ett riktigt ”matildaplagg”, love love love!

Här ovan ser ni en massa rosa med flashiga namn som ”paisley tunic” och ”kids magic pants”. Sedan var det också”flounce tunic with butterfly” som vid första anblick inte kändes så meandi-igt men så vände de på den och där var fjärilen 😉

Jag gillar att Me and i känns så unisex, alla barn kan bära deras plagg oavsett kön och just till dessa tuffa byxorna i ”snickarbyxstuk” går det mesta till.

Barnen har suttit med mig och gapat över både det ena och andra plagget. 

Givetvis ser vi en massa söta rumpor, need i say more?

Folkabussar, ugglor och zebra-print. Zebror och elefanter är lite min grej nu, älskart! Men den gula tröjan med folkabussarna är ett måste, tänk dem färgerna på Leon. I normala fall hade jag kanske funderat lite över hur färgen skulle bli efter ett par tvättar men jag sätter mitt fulla tillit till me&i, här har vi plagg sedan M var liten som ännu ser helt nya ut – De kan sin grej 😉

Och sist men inte minst, ser ni hur ett par byxor kan matchas så lätt? Jag kan verkligen rekommendera er att antingen hålla eller gå på ett me&i party, dessa plagg gör sig bäst irl!

2 thoughts on “För att det är vårens nyheter från Me&i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s