Allmänt ღ · mode

För att det går i ett

Jag skäms, hur många gånger om dagen tänker jag inte att jag ska blogga men så kommer annat i vägen. Så svårt är det ju inte men hemma med alla tre barn så har jag de senaste veckorna ofrivilligt rört om i rutinerna och allt är lite upp och ned. Som idag när Henry vilar först kl 14. Vi ska snart iväg och shoppa lite inför Leons födelsedag imorgon. Jag ska baka en tårta designad av L, städa (kaos!!) och slå in paket. Helst i något fint blått papper med silkesband runt… Får se om jag lyckas hitta allt. Hur kunde veckan gå så fort och hur kan man vara så stressad när man ”bara går hemma”?

Nu är det bara upp och hoppa igen och så ska jag göra allt för att få till mitt inlägg om me&i som jag velat få till så länge nu. Lite om den nya kollektionen och våra must haves!

2 thoughts on “För att det går i ett

  1. Men åh gulle du, detsamma ❤
   Haha jag ser ut som en skenande häst med tandköttet blottat sådär hahah, dör.

   Så nyfiken på att se hur det går med ditt företag nu! Keep us updated!
   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s