Allmänt ღ · Barnen ღ · mode

För att det är fullt bus i vårat hus

En liten pojke i full gång med bus, han tycker helt plötsligt att det är superspännande med kontakter och här har han tagit min locktång och tänker koppla in.. livsfarligt! Blir till att skaffa fler pluggar från IKEA 🙂 Härligaste byxorna från Molo har han på sig också, att rota i syrrans garderob har helt klart en plats på topp tio listan.

All snö är borta och det känns som vår i luften (bilden är från en dagishämtning tidigare i veckan) Henry har fått många kommentarer ute över sin härliga overall. Den kommer från Ver de Terre och var för oss ett nytt märke men vi är helnöjda!

 

2 thoughts on “För att det är fullt bus i vårat hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s